Edith//: Muokattu 6.8.10

Photobucket

Uusi osa on jälleen täällä :) Lyhyt osa, mutta toivottavasti kelpaa :)

..

..

PhotobucketPhotobucket

-....Selvä...No, nähdään sitten huomenna. Moikka. Frederic sulki luurin. Vihdoinkin hän saisi tavata Riyan kahden kesken. Poikaa oli vaikea suostutella, liekö Misadora käännyttänyt pojan häntä vastaan.

...

Photobucket

Seuraavana päivänä kahden aikaan Riya kävelikin jo Fredericin ovelle. Häntä hermostutti tavata oikea isänsä. Hän myös mietti, olikohan Frederic yhtä mukava häntä kohtaan kuin Randy, tosin kukaan tuskin voittaisia isäpuolta.

Photobucket

Hän soitti ovikelloa ja käveli rappuset alas odottamaan. Pian Frederic astuikin ulos ja käveli hänen luokseen. He tervehtivät toisiansa jäykästi. Hetken oli hiljaista kunnes Frederic rupesi urputtamaan jotain Riyan vaatteista.

Photobucket

Lopulta Frederic kuitenkin kutsui pojan sisälle ja heitä vastassa oli nainen, Fredin uusi naisystävä. Riya tervehti kohteliaasti ja istuutui sohvalle.

Photobucket

Myös Fred istuutui hänen viereensä. Hetken oli taas kiusallinen hiljaisuus. Riya katui tuloansa.

Photobucket

Sitten frederic rupesi sönköttämään pojalle hänen Misadoran suhteesta ja sen "todellisesta" lopusta. Riya vain katsoi miestä hiljaa. Häntä ärsytti koko äijä, ei yhtä mukava ja rennon oloinen kuin Randy.

Photobucket

Puheenaihe vahtui pian harrastuksiin. Frederic jutteli enimäkseen yksin, mitä nyt Riya pisti muutaman sanan väliin. Pian kuitenkin Misadora soitti ja ilmoitti, että pojan pitäisi tulla kotiin. Frederic harmistui hiukan, mutta hyvästeli poikansa. Riya oli hiljaa mielessään kiitollinen äidilleen, olkoon tällä mitä tahansa asiaa.

...

Photobucket

Misadoralle oli tullut paha yskä ja flunssa. Hän pelkäsi välillä ihan kuolevansa.

Photobucket

Randy oli pyytänyt Riyaa kertomaan lapsille yllätyksen, koska hänellä oli kiire töihin ja Misadora nukkui.

-Kuunelkaas nyt, kersat. Me lähetään huomenna lomalle etelään. Siellä pitää olla kiltisti, eikä saa lähtee juoksee ominpäin minnekään. Vanhemmille täytyy aina ilmoittaa minne aikoo mennä. Hän selitti vakavana.

Photobucket

Rin kuunteli veljensä puhetta. Loma, sitä olikin kaivattu tähän kylmään arkipäivään.

-Kuinka kauan me ollaan siellä? Hän kysyi.

Photobucket

-Noin kolme päivää, koska rahatilanne on tiukilla. Just tän loman takii, sillä me joudutaan ottaa kaks huonetta+ ruoat siihen päälle. Ja me ollaan aika kalliis hotellissa, mut siinä on ranta. Riya selitti.

PhotobucketPhotobucket

Kaksoset vain hymyilivät onnellisena. Kaikki kaverit olisivat taatusti  ihan kateellisia.

...

Photobucket

Huominen tuli nopeasti. Taksi tuli noutamaan heitä kahdeksan aikaa. Lapset olivat vain pakaneet uudet kesäasunsa sekä uikkarit. He ottaisivat kaiken ilon irti niistä kolmesta päivästä.

Photobucket

Pitkän lentomatkan jälkeen he tulivat viimeinkin perille hotellillensa.

Photobucket

Misadora kirjautui sisälle ja hän sai kahen huoneen avaimet. Toisessa huoneessa olisi hän tyttöjen kanssa ja toisessa Randy poikien.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ensimmäisenä kaikki juoksivat rannalle. Riya katseli vähän aikaa aaltoja kunnes ilmoitti lähtevänsä tutkimaan kylää.

Photobucket

Kävellessään hän törmäsi paikalliseen mieheen joka opettaisi hotellilla hula-tanssia. Riya kysyi ohi mennen, missä hänen kannattaisi käydä, mutta ei kuullut mitä mies vastasi.

Photobucket

saavuttuaan jollekin julkiselle rannalle, hän näki tulitanssijan. Käveltyään paikalle hän maksoi opetuksesta ja harjoitteli koko illan sitä sitten.

...

Photobucket

Seuraavana päivänä Koko porukka lähti retkelle. Randy oli hiukan ruskettunut ja Hikaru oli polttanut nahkansa.

Photobucket

Retken jälkeen kaikki menivät takaisin rannalle. Misadora päästi sisäisenlapsensa valloilleen ja rakensi hiekkalinnaa.

Photobucket

Ja kuten näkyy, myös hän on onnistunut polttamaan itsensä auringossa.

Photobucket

Kaksi punaista simiä.

PhotobucketPhotobucket

Sinä iltana he löysivät tiensä joillekin raunioille ja olihan Hikarun pakko mennä kaatamaan saippuaa tonne ihmevesiputoukseen. (sorry timantti) Hinata vain istuskeli ja Rin on piilossa kuvasta. Riya meni aikuisten kanssa kuumallelähteelle loikoilemaan.

...

Photobucket

Loma loppui kuitenkin nopeasti ja he palasivat kotiin levänneinä ja ruskettuneina. Tai Misadoran ja Hikarun tapauksessa punaisina. Rin ja Hinata eivät ruskettuneet, mutta eivätkä myöskään palaneet.

Photobucket

Riya päätti lähteä yliopistoon samantien. Mennäänkö mukaan? ->

..

..

Photobucket

Ja tässä on vanhempi Riya. Ylähuuleton, ainakin melkein.

PhotobucketPhotobucket

Tätä tyttöä, Lorettea, hän sitten yritti iskeä, mutta tuloksetta. No, ainakin Hän sai Loreten tekemään lopputyön puolestaan.

 Photobucket

Pääsi hän vähän etenemäänkin. Mutta siihen se sitten tyssäsi. He eivät vain kertakaikkiaan tulo kunnolla toimeen keskenään.

Photobucket

Mutta sitten tämän, Reneen, kanssa Riya pääsikin jo treffeille.

...

...

...

Aika tylsä osa oli, mutta ensiosassa sitten Riya vie Reneen tapamaan Misadoraa ja Randya sekä Fredericiä. :) Mutta kommentteja pyydän